Over Aurora Creation

Mijn naam is Sofia en ik woon sinds drie jaar in Nederland. Van kleins af aan hebben sieraden mij altijd al geïntrigeerd en ik ben daarom ook al op jonge leeftijd begonnen met het zelf ontwerpen en maken van sieraden vanuit verschillende materialen. Het maken van sieraden is dan ook echt mijn passie en levenswerk.

Het maken van een sieraad begint met de zoektocht naar de fijnste en mooiste materialen om het sieraad van te kunnen maken. Hierna volgt het maken van een origineel ontwerp voor het nieuwe sieraad en vervolgens natuurlijk het tot stand brengen van een nieuwe creatie. Dit gehele proces loopt als rode draad door mijn leven. Ik ben Aurora Creation dan ook gestart om anderen mee te kunnen laten genieten van deze passie en de prachtigste handgemaakte sieraden te kunnen verkopen, zodat iedereen deze sieraden kan dragen. Ieder sieraad is tot stand gekomen vanuit mijn liefde voor sieraden en met gebruik van de beste en mooiste materialen.

De sieraden die ik maak, zijn geschikt voor alle stijlen en leeftijden. Voor iedere gelegenheid en iedere kledingstijl is er wel een geschikt item te vinden in de webshop van Aurora Creation. Doordat ieder sieraad op de hand gemaakt is, ben je er zeker van dat je voor een uniek sieraad kiest, wanneer je deze koopt bij Aurora Creation. Door het gebruik van uitsluiten kwalitatief hoogwaardige materialen bij het vervaardigen van de sieraden, zul je lang plezier hebben van jouw nieuwe sieraad.

Liefs,
Sofia